Зареждане и профилактика на автоклиматици

Уважаеми клиенти, От няколко дена нашия сервиз разполага с Професионална автоклиматична система BOSCH за зареждане и профилактика на Вашия климатик в превозното средство.

Предлагаме ви цялостно обслужване на автоклиматичата система, което включва: Диагностика (налягане, компресор, оттечки, ел. инсталация) + Профилактика и рециклиране (отделяне на отпадък и натрупвания, промивка на системата) на автоклиматичната система, вакумиране на системата (20мин минимум + тест за течове). Зареждане по каталог с точното количество качествен фреон R134a с 99.9% чистота и сертификат за качество, подходящо масло с UV оцветител за откриване на оттечки и микро-пукнатини. Цена: 35лв. + 10лв./100гр.

Също така можем да ви предложим тест на системата с Азот (надуване на самата ситема) и проверка за евентуални пропуски. Цена: 20лв.

Диагностика на автоклиматична инсталация - Цена: 20лв.

Ремонтният ни комплект, също разполага и с голям асортимент от резервни части за вашата климатична система (игли, винтили, капачки, О-пръстени).

Заложете на качеството и професионализма, не залагайтe на евтиното. Не правете компромис с прохладата през горещите летни дни!

Как се определя цената за ремонт или сервизиране на автоклиматици и климатроници:

Цените за ремонт/сервиз на автоклиматични системи варира спрямо сложността на извършения ремонт и времето за осъществяването му. Най-често ремонта на автоклиматика е свързан с откриването на пукнатини/микро-пукнатини в климатични пътища/тръби и възстановяването им чрез устойчиви заварки или подмяна. Други, много често срещани проблеми, са свързани с откриването на оттечки по електрическата система на автомобила или неизправности в компресора на климатика. Понякога се налага да се разглоби цялата предница на превозното средство за да се стигне до проблемната зона, друг път да се свали таблото, или да се изчисти натрупването на грешки в компютъра на колата… Като цяло ремонта и поддръжката на автомобилните климатици е доста сложен и продължителен във времето процес и в повечето случай е свързан с няколко проблема, отнема време и изисква намесата на професионалисти. Точно тове е основния фактор цената да бъде строго определена, спрямо извършените дейности, което може да варира от 150лв, до 600лв или повече в редки случаи.

Запази час

Posted in Автосервиз on Jul 15, 2020.


Коментари

Моля, влезте за да коментирате!