Условия за ползване

Условия за ползване (terms and cond) на нашия сайт

1. Добре дошли


1.1 Здравейте и добре дошли в сайта на автосервиз Елия Газ Ауто ЕООД. Бихме искали да Ви благодарим, че се присъединихте към нашия сайт и очакваме да използвате и бъдете доволни от услугите, които нашия сервиз Ви предлага.

 


1.2 Използването на сайта зависи от приемането на нашите условия и Декларация за поверителност. Важно е да се запознаете с нашите условия и да се уверите, че ги разбирате, ако в един момент се почувствате, че не сте съгласни или не приемате нашите условия, може да деактивирате Вашия профил.


2. Потребители


2.1 Трябва да имате най-малко 18 години, за да създадете потребителски акаунт, всеки потребител под 18 години трябва да бъде представляван от родител или законен настойник, който ще управлява потребителския акаунт, родителят или законен настойник става отговорен за всички дейности, предприети от непълнолетният потребител.


2.2 Създаването на потребителски акаунт е безплатно. След като създадете Вашият профил, вие трябва да го активирате чрез посочения актуален e-mail адрес. Потребителският акаунт в този сайт Ви позволява да проследявате ремонтите по Вашия автомобил, директно във Вашата профилна страница, във вид на коментари. Също така и Вие може да ни оставяте такива относно даден ремонт.


2.3 При създаването на потребителски акаунт трябва да се съгласите да предоставите и поддържате точна и вярна информация за себе си, включително активен имейл адрес. Потребителските акаунти са непрехвърляеми. Вие оставате отговорни за всяко използване на потребителския си акаунт, така че, моля, пазете данните си за вход. Всяко неоторизирано използване на Вашия акаунт трябва да ни бъде съобщено незабавно.


2.4 Когато създавате потребителски акаунт, ние Ви молим за някаква лична информация (e-mail, име, телефон), моля, вижте нашата политика за поверителност тук.


2.5 Не трябва да разкривате никаква поверителна информация за Вас или друг потребител, която може да срещнете, докато използвате нашия сайт, на никое друго лице.

3. Поведение


3.1 Елия Газ Ауто ЕООД (този сайт) има различни потребители и те трябва да съблюдават следното поведение:


3.1.1 Не трябва да използвате неверни лични данни, включително фалшив имейл адрес, представяйте се за други хора или представяйте по погрешен начин Вашата принадлежност към други хора.


3.1.2 Опит за получаване на неоторизиран достъп до съдържание или компютърни системи чрез нашия сайт.


3.1.3 Не трябва да установявате контакт с други потребители с намерение да сключите частни договорености, които по никъкъв начин няма да се толерират.


3.1.4 Не трябва да лъжете или обърквате други потребители, използвайки информация, събрана от нашия сайт.


3.1.5 Не трябва да прекъсвате, въздействате или променяте работата на нашия сайт, нито да правите опит за това.


3.1.6 Да не използвате нашия сайт или съдържание по какъвто и да е начин, който нарушава закона.


3.2 Елия Газ Ауто ЕООД настоятелно препоръчва да не показвате личните си данни за контакт извън нашия сайт. Ако го направите, ние не носим отговорност за неблагоприятен резултат.


3.3 Запазваме си правото да преглеждаме и ако е необходимо да премахнем потребителско съдържание по някаква причина по всяко време без предварително уведомление.

4. Права и отговорности


4.1 Всеки потребител с акаунт в нашия сайт трябва да съблюдава доброто поведение. Неспазването на нашите условия или прояви на лошо поведение може да доведе до спиране или прекратяване на акаунта по всяко време и по наша преценка. Прекратяването на акаунта е окончателно; всички опити за създаване на нов акаунт ще бъдат блокирани.


4.2 Ние сме отговорни за обновяване на съдържанието на сайта и правилното му функциониране. Ако забележите нередност, моля, сигнализирайте ни.


4.3 Вие носите единственно отговорност за Вашия профил.


4.4 Запазваме си правото да правим промени в нашия сайт по всяко време без предварително уведомление. Разбира се, ние се стремим да разполагате с нашите услуги 7 дни в седмицата, 24 часа в денонощието, но не можем да гарантираме, че това винаги ще е така, тъй като може да ни се наложи да достъпваме и актуализираме сайта от време на време. Ние няма да носим отговорност за загубата, която претърпите в резултат на това, че сайтът не е достъпен по всяко време.


4.5 Запазваме си правото да актуализираме и променяме нашите условия и правила във всеки един момент. Където е възможно, ние ще уведомим нашите потребители възможно най-скоро.